ITUAShopin aikatauluista syyskaudella -21

ITUAShop availee ovensa aina keskiviikkoisin iltapäivän ajaksi 12-16:30. Mikäli ei onnistu tuo aika, kannattaa aina huikata jotain kautta ja kysellä muita mahdollisia aikoja. Olen paikalla joka tapauksessa Kielikumppani-Tiinana, joten voimme hyvin sopia jonkun muunkin päivän tai kellonajan!

Yksi poikkeus tulee olemaan syksyn aikana ja sen on keskiviikko 8.9., silloin en valitettavasti pääse konstilla enkä millään Turkuun. Vaihtariksi tarjoan sillä viikolla maanantain 6.9. välillä 12-16:30 sekä perjantain 10.9. 12-15. Toivottavasti kaikki muut keskiviikot saadaan toimimaan normaalisti.

Aikataulujen osalta kannattaa seurata www.facebook.com/ITUAShop, sillä usein käy niin, että pystyn yhtäkkiä yllättäen avaamaan Shopin ja silloin FB on se nopein media tiedotella.

Toivottavasti tavataan syksyn aikana, tervetuloa Logomon Konttoriin – ja muistaa kannattaa, että Logomon kielellä Byrå on se Konttorin vastakkainen pääty eli eivät tarkoita samaa asiaa, vaikka kaksikielisessä kaupungissa ollaankin 😉 https://logomo.fi/

Tervetuloa ja mukavaa loppukesää toivotellen

– Tiina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös