Arctic Nutrition nyt ITUAsta

ITUA kotiin ja puutarhaan -toiminimi on nyt myös kotimaisen Arctic Nutritionin edustaja!

Arctic Nutrition antavat meille luontaista energiaa arkeen: jaksamista, vastustuskykyä ja hyvää oloa. Kaikissa tuotteissa on Suomen Lapin alueelta kerättyjä marjoja. Siellä lyhyen kasvukauden ansiosta marjoista tulee ravinteikkaampia kuin meillä täällä etelämpänä. Tuotteet tehdään kylmävalmistusmenetelmällä, jotta saadaan raaka-aineiden elinvoima säilytettyä. Tuotteet ovat 100 % luonnollisista raaka-aineista eikä ne sisällä synteettisiä ainesosia. Näin ne sopivat koko perheelle, osa myös eläimille. Tuotteiden valmistuksessa noudatetaan GMP- ja ISO-laatustandardeja.

Tällä hetkellä ITUA-hyllystä löytyy pureskeltavat tyrninen D-vitamiini Arctic Sun (lisätietoa osoitteesta https://www.arcticnutrition.com/fi/arcticsun) sekä ternimaitoa ja mustikkaa sisältävä Arctic Vital – molemmat erinomaisia mm. immuniteetin lisäämiseen. Energiajuomat Flow Tyrni ja Flow Puolukka ovat fiksu valinta paitsi piristymiseen, myös mm. sisäelinrasvan polttoon. Marjaisat juomatiivisteet sisältävät nokkosta ja luonnon omaa kofeiinia guaranaa ja makeuttajana on stevia. Pieni pussi helppo napata mukaan ja sekoittaa veteen lasiin tai juomapulloon. Voihan pussin myös pursottaa smoothieen lisäämään terveellisiä aineksia helposti. Tästä löytyy juomista lisätietoa: https://www.arcticnutrition.com/fi/flow_seabuckthorn

Hyllyssä on myös hieno Arctic Oils, joka sisältää puhtaan kalaöljyn lisäksi marjojen siemenöljyä! Helposti nieltävistä kapseleista löytyy kaikki meille välttämättömät rasvahapot (omega 3,6,7 ja 9). Jeesaa aivoja, niveliä, hiuksia ja ihoa – mustaherukan ja tyrnin siemenöljyt ovat erinomaisia mm. atooppiselle iholle. Öljytuote lisää myös vastustuskykyä. Sopii useimmiten myös kala-allergisille, sillä kalan proteiini on pilkottu sitä ajatellen sopivalla tavalla. Paljon kysellään myös mausta ja tästä voi hyvin sanoa, ettei todella jää ikävää kalaista makua suuhun! Gluteeniton ja laktoositon. Purkissa on 100 kapselia ja lisää tuotteesta täältä: https://www.arcticnutrition.com/fi/arcticoils

Luonnolliset ja hyviä vaikutuksia aikaansaavat tuotteet voit keskiviikkoisin napata suoraan ITUA-hyllystä. Jollet pääse paikalle, voit myös tilata tuotteet lähimpään postitoimipaikkaan. Käyttämällä ITUAShopin koodia, saat kaikista Arctic Nutritioneista 10 %:n alennuksen. Tässä koodi: https://arcticnutrition.com/ref/LF861K

Mikäli haluat hiukan useammin tuotteita tilata, ota yhteyttä info@itualaiset.fi tai soittamalla 0400 744 863 (Tiina Purhonen) ja teen sinusta kanta-asiakkaan. Vaihtoehtoja kanta-asiakkuudelle on erilaisia, joten ei tarvitse pelätä mitään hurjaa ostorumbaa tai pakollisia osto-operaatioita. Kanta-asiakkaana saat hienot tuotteet edullisemmalla hinnalla lähimpään postiisi.

Arctic Nutrition on suomalainen 1997 Haminassa perustettu yritys, jolla on korkein, kolmen A:n luottoluokitus – kyseessä siis luotettava kotimainen toimija. https://www.arcticnutrition.com/fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top